Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Taky jsem vždycky říkala, že vyšlehat jen symbolicky.

Ostatně, žádný z koledníků se k Vám do domu nedostane, pokud nebudete chtít.

1 0
možnosti
VK

Čtu to už potřetí a mám pocit, že žiju v jiném Česku. Brutální zřezání s modřinami, takové, jaké je standardem v trestním právu mnoha asijských zemí, mi po 45 letech života zůstalo jaksi utajeno. Nevím, zda je to podmíněno regionálně, jsem ze středních Čech. Pokud by to nějaký magor takto udělal, patří před soud a do lochu. Tak, jak to určuje náš právní řád. Nevěřím, že se po velikonocích zaplní nemocnice ztýranými ženami, nechci ani zlehčovat skutečné případy, kdy k tomu dochází, svátek - nesvátek. Kamenování, sekání hlav, obřízka, pálení vdov, mnohoženství - to považuji za pravé problémy a za široký prostor pro seberealizaci (myslím to opravdu vážně, ironie stranou). Jenže ono to asi tolik nehřeje, pokud si nenase.ete do vlastního hnízda.

3 0
možnosti
Foto

I53v70a16n 61M74a51r12e23k

18. 4. 2017 12:36

Předběhl jste mě p.Kohlíčku, naprostý souhlas . R^

0 0
možnosti
AG

Tradice je tradice i když může být občas nepříjemná. A to je to, co mimo jiné odlišuje národy jeden od druhého.

0 0
možnosti
JK

Filipínci se přibíjejí na kříž, ale protože jsou přičmoudlí, tak je to tak nějak OK, protože nechceme být za rasisty, áno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 353x
Alex Kropp alias SAMA NA CESTÁCH

 

Světoběžnice, inspirátorka, spisovatelka - průvodkyně do neznáma, která se vydala do světa uchopit své životní poslání a převést ho v každodenní realitu sdílení i altruistické pomoci. Pohodlí domova vyměnila s radostí za nejistotu dobrodružství při cestování a už několik let se věnuje dobrovolnické činnosti ve světě a pomáhá těm, kteří to potřebují.

Její aspirací je sdílení vlastního osobního příběhu:„Cesta životem snovým a smysluplným, okořeněná inspirací a motivací pro druhé k žití plnohodnotných dní” prostřednictvím osobní stránky SAMA NA CESTÁCH (www.samanacestach.cz). 

SDÍLENÍ JE PÉČE, PÉČE JE LÁSKA  A LÁSKA JE NADE VŠE 

 

Seznam rubrik