Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J11a12n 38R50á31ž

19. 10. 2016 19:18

Osudem většiny charismatických osob je, že si do nich transformují své sexuální představy hysterky.

1 0
možnosti

jsem rád, že jste si to prožila. Také bych to chtěl zažít.:-)

0 0
možnosti

..... se mě dneska dotkla jeho svatost Zubař,- pocity nepopsatelný, počáteční souznění, ta vrtačka plná energie, štěstím ani nedejcháte, nemluvíte, půl ksichtu umrtvenýho a potem,- ...... a potem řev, slzy ve vočách a ta pravá e x t á z e V!

0 0
možnosti

"On mě drží jemně a dotýká se mě. Já mu políbím jeho prsty, usměje se a je vevnitř."

Zdroj:http://kropp.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=560901

0 0
možnosti
Foto

Je to Váš život, Vaše prožívání a Vaše potřeba...a já jsem třeba za nějaké zprostředkování atmosféry Vámi docela ráda, za fotku děkuju a Vám zážitek přeju.

0 0
možnosti

Mě osobně blog připadá, jako když -náctiletá holka infantilně píše na FB, že se dostala na koncert Justina Biebera, pak na něho 3 hodiny po koncertě čekala a když vycházel, tak se jí dotkl a ona si na něho mohla také sáhnout.

6 0
možnosti

Není to tak dávno, co se nějaký občan chlubil, že si šáhl na Obamu.

Lidi mají holt různé úchylky.

3 0
možnosti

Svatost... jak se projevuje taková svatost? Je to pouhý člověk, který má velmi silné PR...

3 1
možnosti

Tohle ale opravdu smrdí fanatismem. Co konkrétně autor na tom člověku tak zbožňuje? Jeho lásku k marxismu, únii, islámu....? Super.

8 1
možnosti

Nejen smrdí. To fanatismus je.

3 1
možnosti

Z Protokolu hlášení, zaslaného čínským soudruhům :

Pokračujeme v taktice ohýbání hřbetů, od r. 1620. Chválíme zejména Hrad, který perfektně dodržuje stanovené direktivy. Hodláme rozprodat co se dá a zejména zničit těžký průmysl Hutě. Status tržní ekonomiky, MZ vehementně prosazuje ... Potíže nám dělá např. Škoda Auto a.s., která nežvaní a mzda dělníka již atakuje 40.000 Kč. Můžeme doufat, že se již objeví Vaše jediná firma, která předvede cosi podobného ?

Jsou jisté potíže se slušnými a přemýšlivými lidmi. Střetli se s hostem a běžně pohovořili. Víme, je to hrozné ... Vězte, milí Východní přátelé, využijeme všech prostředků k tomu, aby se český hřbet nenarovnal ! V záloze máme ještě A.Babiše, osvědčeně se nevyjadřuje, vyčká mínění. Taky dobře rozleptává scénu, např. se mu na Jihlavsku již podařilo prosadit do vedení bývalého člena KSČ a Lidových milicí ! Jako schůdná cesta, se nyní jeví zrušení neoblíbeného Senátu, který nám stojí v cestě ! ...

Našemu úsilí zdar -

Rudému, obvzláště ! Normalizace v naší zemi úspěšně pokračuje ! Prní výsledky jsou zde - Slávia tabulkou stoupá , co dále !? ... :-)

1 3
možnosti

J40a81n 88R15á55ž

19. 10. 2016 19:21

Že by důsledek silného jointu?

0 0
možnosti

D34a63d59a35k 60P21e37t11r

19. 10. 2016 5:34

Dotek jeho Svátosti by asi prospěl víc obyvatelům Aleppa a Mosulu, ale tam její Svátost určitě nepojede.

5 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 353x
Alex Kropp alias SAMA NA CESTÁCH

 

Světoběžnice, inspirátorka, spisovatelka - průvodkyně do neznáma, která se vydala do světa uchopit své životní poslání a převést ho v každodenní realitu sdílení i altruistické pomoci. Pohodlí domova vyměnila s radostí za nejistotu dobrodružství při cestování a už několik let se věnuje dobrovolnické činnosti ve světě a pomáhá těm, kteří to potřebují.

Její aspirací je sdílení vlastního osobního příběhu:„Cesta životem snovým a smysluplným, okořeněná inspirací a motivací pro druhé k žití plnohodnotných dní” prostřednictvím osobní stránky SAMA NA CESTÁCH (www.samanacestach.cz). 

SDÍLENÍ JE PÉČE, PÉČE JE LÁSKA  A LÁSKA JE NADE VŠE 

 

Seznam rubrik